Alfa Romeo Stelvio Forum banner

Reaction score
722

Profile posts Latest activity Discussions About

  • marwan ·
    I apologize if you received multiple copies of this message. I did not see it in my sent messages. I then saw the link that says View Your Conversation With ALFAOFFROAD. That's when I saw that they went through.

    My apologies.
    marwan ·
    Hello there,

    Remember the issue I had with the front parking sensor? The one they told me it was caused by debris. So in May before I left on a 3 weeks vacation to see family in my birth land I took the case to the BBB in Houston .he dealership manager responded and guess what, the code report that service advisor said it didn't exist showed up!!!! Please take a look at error on page 19 and tell me if I am crazy trouble maker or not a very smart person at all. If it is that second one, I'm suing RIT to get my education tuition back. JK.

    I ran a google search of the code and if I'm reading it right, it looks like it is cause by electrical short. What do you think?

    You can see images of the report in my private photo album Report. You might need to temporarily befriend me to see it.

    Thank you for your time in advance!
    marwan ·
    Hello there,

    Remember the issue I had with the front parking sensor? The one they told me it was caused by debris. So in May before I left on a 3 weeks vacation to see family in my birth land I took the case to the BBB in Houston .he dealership manager responded and guess what, the code report that service advisor said it didn't exist showed up!!!! Please take a look at error on page 19/20 and tell me if I am crazy trouble maker or not a very smart person at all. If it is that second one, I'm suing RIT to get my education tuition back. JK.

    I ran a google search of the code and if I'm reading it right, it looks like it is cause by electrical short. What do you think?

    Photos are in a private folder. I will share with you shortly.

    Thank you for your time in advance!
    marwan ·
    Hello there,

    Remember the issue I had with the front parking sensor? The one they told me it was caused by debris. So in May before I left on a 3 weeks vacation to see family in my birth land I took the case to the BBB in Houston .he dealership manager responded and guess what, the code report that service advisor said it didn't exist showed up!!!! Please take a look at error on page 19 and tell me if I am crazy trouble maker or not a very smart person at all. If it is that second one, I'm suing RIT to get my education tuition back. JK.

    I ran a google search of the code and if I'm reading it right, it looks like it is cause by electrical short. What do you think?

    Thank you for your time in advance!

    Note. For some reason there is no where to attach files to private messages!!! There is icon to place an image but all it does is put its location on my hard disk. Am I just missing or not seeing it? Please let me know if you receive the two files. a pdf and a screen shot.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top